member
Şifremi Unuttum
Şifremi Unuttum

Menü

Blog

04 Aralık 2023

Bolluk ve Bereketi Deneyimlemek

Bolluk ve Bereketi Deneyimlemek

Parayı kendine çekmek için paranın geleceği alanda içsel bir güçte ve sevgide olman gerekir. Dışsal güç ve parayı odağına koymak ise seni sevgiden yoksun bırakır. 

Bunu tam olarak anlamak zor olsa da para, bolluk bereketin dünyadaki karşılığıdır. Bolluk bereket; ruhunu, özünü ve içsel birliği hissetmenle oluşan güç ve sevgiyle yükselir.

Bu hayat mücadelesi ve koşuşturmasında yargısız, birlik enerjisinde, kapsayıcı, şefkatli ve sevgide kalmak zordur. Bunu hayatının hangi alanında başardıysan o alanda bolluk bereketin açıktır.

İyi bir insan olmasan da işine odaklı, disiplinli ve güçlüysen para gelecektir. İşinde mutluysan, güç ve sevgi gerçekten içinden yükseliyorsa para bereketiyle gelir. Özellikle sınırlayıcı inançlarını da bırakırsan daha da çok gelir. Tabii bunu sürekli yüksek tutmak her zaman mümkün olmaz ama farkındalıkla ilerlemek gerekir.

İlişkilere bakış açın olumluysa, güç ve sevgi bu alanda da yükseliyorsa sonucunu fazlasıyla deneyimlersin. Hayatın her alanında bu böyledir. İçsel bağlantı ile yükselen güç ve sevgi sonuç getirir.
Gücün dengeli olmasının, sevgi ve anlayışın yükselmesinin 3 ön koşulu vardır. 

-Bu dünyada güvende ve bu dünyaya bağlı hissetmek. 
-Kurban bilinci ve acı bedenini yönetileceğinin farkında olmak ve merkezinde kalabilmek.
-Yargılamanın seni bütünden ayırdığını idrak ederek, anlayışta kalmak için insanları bütünüyle gözlemlemek ve daha derinden görmek.

Hayat engelleri kaldırdığın, gerçek güç ve sevgiye ilerlediğin bir yolculuktur. Bir şeyi bilmek ve hayatına adapte etmek arasındaki fark daha derin bir idrakten geçer. Şimdi sessizleş ve hisset…