member
Şifremi Unuttum
Şifremi Unuttum

Menü

Blog

09 Ocak 2024

YARATIM POTANSİYELİMİZİ KEŞFETMEK

YARATIM POTANSİYELİMİZİ KEŞFETMEK

Yaratım gücüm yüksekse düşündüğüm şeyler gerçekleşir. Bu gücü, düşünce ve hissin doğru uyumu ile yükseltmem gerekir.

Yaratım konusunu örneksiz anlamak ve içselleştirmek biraz zor. Bu konuyu şu dönem idrak etmeli ve pratiklerini güçlendirmek önemli çünkü dünyanın frekansı şu an yaratımda akıyor. O zaman örnekli bir giriş yapalım.

Bir beyin fırtınası yaptığınızda eğer bulduğunuz yaratıcı fikirler sizi fazlasıyla heyecanlandırdıysa, enerjinizi yükselttiyse, canlandırdıysa sonucun keyfini çıkardıysanız bu güçlü bir yaratımıdır. 

Bu sadece fikirde kaldıysa, bir plan olarak yapılıp enerjisi ve sonucu hissedilmediyse bunun adı sadece mevcut duruma bir bilinç getirmektir. Enerji yoksa yaratım sonuca doğru hareket etmez. 

Bilinç ve enerjinin dönmesi, oluşturduğun yaratıcı düşüncenin güçlü duygularla ve yüksek hislerle döllenmesi ile oluşur. Bir arkadaşına “ya sen ne kadar özel bir insansın” dediğinde bu sadece bir sözse o mutlu olur. 

Bunu söylerken enerjinde bütünüyle onun sana özel hissettirmesinden dolayı bunun yoğun hissini taşıyorsan o zaman bu enerjin birinci döller ve onunla ilgili bir yaratım yapmış olursun.

Ancak bu şekilde karşındaki bunu derinden hissedebilir. Gördüğün gerçektir, sadece o ana ait olsa da. Yaratımın bu gerçeği büyütür genele yayılmasını sağlar.

Sachet Umut Kaya