member
Şifremi Unuttum
Şifremi Unuttum

Menü

Blog

28 Haziran 2024

Masumiyet ve Gücün Dansı

Masumiyet ve Gücün Dansı

Birisini kandırdığınızda bu bir akıl oyunudur ve arka planda bir haz verir. Birisini aldattığınızda ise burada daha büyük bir risk ve güç vardır. Tüm geçmişin intikamı bunun içindedir.

Karşı taraf özünde sizin değerinizi tam olarak bilmiyordur. Bu bir üstünlük duygusu verir. Karşılığında gelen zafer ve hazzın duygusu da büyüktür. Bu duygu bağımlılık yaratacak kadar güçlüdür.

Ölümün eşiğinde olmak adrenalini yükseltir. Risk almak da büyük bir heyecan verir. Korku derinden hissediliyordur. Korkuyu yönetmenin değişik bir hazzı vardır. Buna da bağımlı olmamak gerekir.

Arka planda güçlü bir sıkışma hissiyle devam edebilmek geçmişten kazandığımız ve maalesef negatif olarak bizi besleyen bir duygudur. Kolaylık duygusununu bastırır ve bırakılması çok önemli bir ilerlemedir.

Masumiyet çok yüksek bir duygudur. İçin ve dışın birdir. Tek sorun güçlü değilsen sürekli kullanılırsın. Güçlü olduğunda da masum kalmak zordur. Çok fazla sevgi gerektirir.

Masumiyet, kandırma ve aldatmanın karşıt duygusudur. Yapmış olduklarınla ilgili değil, şu anki oluşunla ve tavrınla ilgilidir. Güç ve sevgiyle yoğrulduğunda, ışığını bütünüyle parlatır, önünü sonuna kadar açar.

 

SACHET UMUT KAYA